主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Dame 6 Chalk White/Tech Purple/Bliss
#1
[图: adidas-Dame-6-Tech-Purple-FU9448-Release-Date.jpg]


De checkschoen.com is gekleed in een signaalgroen en heldercyaan kleurenschema in een split-design. De schoen wordt geleverd met leer bekleed met groen en blauw aan de mediale zijde. Andere details zijn het "JamFest" gedrukt op de mediale tussenzool en de inlegzolen bovenop een gespleten rubberen zool.


Deze Scarlet-versie van de Adidas Schoenen Rood is gekleed in het Portland Trail Blazers-kleurenschema van Damian Lillard. Het is gekleed in Scarlet Red aan de zijkant en wit aan de mediale kant. Extra functies zijn onder meer de zwarte details met een gespleten rubberen buitenzool die het ontwerp compleet maken.


Een black-out Adidas Dame 6 Chalk White/Tech Purple/Bliss zal volgende week uitkomen. Deze versie van de Dame 6 is uitgevoerd in een officieel kleurenschema dat wordt vermeld als Core Black / Gold Metallic-Core Black en heeft een zwart bovenwerk van mesh, suède en leer. Het zwarte bovenwerk wordt vervolgens onderbroken door de gouden details op de branding. Een Volt rubberen buitenzool maakt de look compleet.


De nieuwste colorway van Nieuwe Trending Damian Lillards huidige kenmerkende schoen begint met een zwarte mesh-basis aan de zijkant die vervolgens wordt gecombineerd met de paarse details aan de voor- en achterkant. Het toevoegen van wat meer kleuraccenten aan de schoen zijn de teal, oranje en volt contrasterende accenten op het midden. Een witte tussenzool en Volt rubberen zool zijn ook in het spel.


https://www.checkschoen.com/
回复


论坛跳转:


正在浏览该主题的用户: 1 个游客