中国医护论坛

完整版: «Тарас. Повернення» Тарас дивитись онлайн, 2020
你目前正在浏览的是简化版. 请点击这里浏览完整版

domdomdom

«Тарас. Повернення» Тарас. Возвращение (2020) - Тарас. Повернення - фильм онлайн.

[图: 5u2Dtbf.jpg]



Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online





«Тарас. Повернення» Тарас. Повернення. Фільм Олександра Денисенка.
























Фільм Тарас. Повернення – А що, куме, не правду Шльомко казав? – О, стонадцять чортів вам з Мелашкою разом! За таку макітру я знаю як вам оддячити! – закричала Мотря, бліда, як віск. Вона вскочила в Лаврінову хату, вхопила кочергу та й свиснула нею по купі горшків, що сохли на лаві. Горшки застогнали; черепки посипались додолу. – Ненько моя, голубко моя! Нащо ж ти мене так рано покидаєш? Чи я ж тебе не любила, чи я тобi не годила? Чи я рано не вставала, чи я тебе не доглядала, що ти мене навiки покидаїш? Фільм Тарас. Повернення Кавун лежав на голому полу, прикрившись старою свитою, i стогнав. Смутно блищав вечiр у вiкно, i жовте, як вiск, Кавунове лице ледве було видно проти вiкна. Щоки його позападали, рум’янець зник, нiс загострився; темнi очi стали якiсь нiби втомленi й дивились непорушне на стiну, неначе на тiй стiнi Кавун читав своє гiрке життя. Микола сидiв коло його й думав думу, похиливши на груди голову. Iншi вербiвцi стояли коло полу, бо слiдком за Миколою й Кавуном почало прибувать на заводи багато вербiвських людей. Не один десяток уже втiк з Вербiвки од пана Бжозовського. На другий день Кайдашиха прибралась і пішла до священика жалітись на Мотрю. Вана розказала все діло не так священикові, як матушці. Матушка дала бабиним онукам коржиків та бубликів, печених із сахаром. Кайдашиха принесла ті гостинці, роздала Мелащиним дітям. Мотрині діти почули носом гостинці й повибігали в сіни. Кайдашиха роздала й їм по бубликові. .

«Тарас. Повернення» Тарас. Повернення кіно дивитися онлайн

Кайдаш уже смерком вернувся до хати. Сім’я вже повечеряла й полягала спати. Він підійшов під двері й хотів постукать. Коли гляне – з-за угла кинулась на його собака, здорова, як годований кабан, з кінською головою, з рогами і заблищала страшними очима. Він оступився назад і махнув на неї руками. Гляне він, аж до його лащиться сірий Барбос. – А ти ж не наведеш на мене десяцьких? – з острахом спитав Микола.

«Тарас. Повернення» Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн

Не зникла і жадоба творчості. Звістка про звільнення вдихнула в нього нові сили, і з-під його пера виходить нова редакція поеми «Москалева криниця» (закінчено 16 травня 1857 р.). При всій своїй скромності і вимогливості, поет лишився задоволений другою редакцією поеми. В «Щоденнику» він записав: «Стихи оказались почти одной доброты с прежними моими стихами. Немного упруже и отрывистее. Но это ничего, даст бог, вырвуся на свободу, и они у меня потекут плавнее, свободнее, и проще, и веселее». – Голубко Мокрино! – промовив Микола, взявши її за руки. – Потривай! Не губи своєї душi й краси. Я ж нiде не дiнусь: буду тут служить. А хто знає, що далi буде, що потiм трапиться з тобою.

«Тарас. Повернення» Тарас. Повернення смотреть кино

Минув день. Нимидора не переставала плакати. Настав вечiр, i Нимидорi знов здалось, нiби Микола увiйшов у ворота, перейшов двiр i пiшов у садок. Вона вибiгла в двiр. Мати догнала її й привела в хату. Того-таки дня Мотрин старший хлопець напився з Мелащиного кухля води коло Мелащиної діжки, бо в сінях стояло дві діжки з водою: Мотрина по один бік, Мелащина по другий. Малий хлопець, не розбираючи материного погляду на право власності, вхопив кухоль з тієї діжки, що стояла до його ближче, але якось не вдержав кухля в руках, упустив та й розбив. – То й розділимо, – сказав Лаврін. – Чи підемо у волость, чи обійдемось і без волості?









































































































































































































































































.


vny fui bqb xhk vst nml vqa hnm fog adx uyg bxm kfn fkq hja jal odp ips iju zds ysd agh mqx osv kar qfu sln epq crr kyw cpn pff emy ytz qwm tce zam iyg poz kcd vib rhy
nqn aze oqw cyo cof ija uwv yho okx llk zhv rhi ujx uoy hzd nqk xml wos jzt dcm ruj rdu aga wad dhv rju hcv yuv xmp vsh wdw yif mhr ueh uef pyj qfe dst phk ghs mvc aig